Skip to main content

Ny centerchef for Borger & Branding i Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune har ansat Lene Rikke Bresson som centerchef for Borger & Branding.

26. apr 2019

Indhold

  Lene Rikke Bresson kommer til Guldborgsund fra en stilling som Kulturskoleleder i Viborg Kommune. Hun er uddannet cand.Oecon. fra Aarhus Universitet og har gennem hele sin karriere beskæftiget sig med kultur, erhverv og dannelse. Og de kompetencer kommer netop i spil i den nye stilling som centerchef for Borger & Branding i Guldborgsund Kommune.  

  ”Det er en spændende opgave, som venter forude. Jeg glæder mig til at blive en del af et ambitiøst team og mangfoldige institutioner. Vi skal blandt andet udvikle en ny kulturpolitik, og det arbejde ser jeg frem til at stå i spidsen for,” siger Lene Rikke Bresson.

  Alma Larsen er Direktør for Borger & Branding og to andre centre, og hun glæder sig til at byde den nye centerchef velkommen.

  ”Jeg glæder mig til samarbejdet med Lene Rikke. Hun har masser af energi og en solid faglig kompetence. Et enigt ansættelsesudvalg fandt, at Lene Rikke var det helt rigtige match, og jeg er sikker på, at det samlede område under Kultur, Fritids og Bosætningsudvalget vil nyde godt af Lene Rikkes viden og ambitioner,” siger Alma Larsen.

  Lene Rikke Bresson bor med sin mand, og de er allerede på jagt efter en byggegrund i lokalområdet. Sammen har de fem børn. Hele familien interesserer sig for bæredygtighed og ser frem til at bygge med fokus på genanvendelse og lavenergi.

  ”For mig er det her et drømmejob på både det faglige og det personlige plan. Min mand og jeg har haft en drøm om at bygge hus tæt ved vand og med god tilgængelighed til både Danmark og Europa. Den drøm skal nu realiseres i Guldborgsund,” forklarer Lene Rikke Bresson.

  Lene Rikke Bresson tiltræder stillingen som centerchef for Borger & Branding den 1. juni. Indtil da fokuserer hun på at få afsluttet sin nuværende stilling i god ro og orden. Og så glæder hun sig til snart at møde sine nye kollegaer.