Skip to main content

Ny centerchef for Familie og Forebyggelse i Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune har ansat Mads Larsen som ny centerchef for Familie og Forebyggelse.

30. apr 2020

Indhold

  Med sig til stillingen bringer han solid ledelseserfaring og et stort engagement for arbejdet med børn, unge og familier.

  Mads Larsen kommer fra en stilling som sektionsleder af Familiesektionen i Holstebro Kommune. Han har været afdelingsleder i Social- og Integrationsforvaltningen i Silkeborg Kommune og for Området for unge med særlige behov i Ikast-Brande Kommune.

  Han er uddannet folkeskolelærer, men slog hurtigt ind på den socialfaglige sti, fordi arbejdet med de sårbare unge var det, som motiverede ham. Han er ved at færdiggøre en Master i ledelse ved Syddansk Universitet, hvor masterprojektet skal afleveres den 3. juni.

  ”Jeg glæder mig især til at blive en del af Guldborgsund Kommunes innovative og kreative opgaveløsning på Familieområdet. Det, at kommunen er en del af frikommuneforsøget, har været et stort plus for mig. Jeg ser grundlæggende frem til at skulle arbejde strategisk med at skabe helhedsorienterede og kreative løsninger til gavn for både de sårbare og de ikke-sårbare børn, unge og familier. Det er et område med svære forudsætninger, og det kræver innovation, kreativitet og nyskabelse, hvis man skal lykkes. Det er der gode forudsætninger for at gøre i netop Guldborgsund, og det arbejde glæder jeg mig til at bidrage til,” siger Mads Larsen.

  ”Mine værdier i opgaveløsningen stemmer overens med de værdier, som man allerede arbejder efter i Guldborgsund Kommune. Det er vigtigt for mig, at arbejde for, at børn, unge og familier bliver en del af nogle relevante fællesskaber, og det er jeg sikker på, at jeg får muligheden for i samarbejde med medarbejdere, kollegaer, direktion og politikere i Guldborgsund Kommune,” siger Mads Larsen.

  Allan Ruders er direktør for Social, Sundhed & Omsorg og Familie & Forebyggelse, og han glæder sig til at få Mads med ombord på teamet.

  ”Jeg ser meget frem til at få Mads her til Guldborgsund Kommune. Hans engagement, ledelsesstil og store interesse i at finde de innovative løsninger, er lige hvad vi har brug for i Center for Familie og Forebyggelse. Mads er en leder med stor praksiserfaring fra området og med en uformel og ærlig ledelsesstil, det glæder jeg mig til at se ham udfolde her i kommunen,” siger Allan Ruders.

  Mads Larsen bor er bosat i Herning med sin kone og datter. Familien planlægger at flytte østpå. Han tiltræder stillingen som centerchef for Familie og Forebyggelse den 1. juni 2020.