Skip to main content

Nye direktører på plads i Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune har ansat to nye direktører, der tiltræder 1. april.

01. mar 2019

Indhold

  Den 1. april er to nye direktører klar til at tage fat på arbejdet i Guldborgsund Kommune.

  47-årige Allan Ruders har fået stillingen som social- og sundhedsdirektør, mens 49-årige Christian Refstrup bliver direktør for teknik- og miljøområdet.

  Allan Ruders kommer fra en stilling som social- og arbejdsmarkedschef i Lolland Kommune og har derudover erfaring fra psykiatriområdet og ikke mindst 16 års ledelseserfaring med sig.

  ”Jeg er stolt og utrolig glad for at blive en del af holdet i Guldborgsund Kommune. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang, hilse på og lære medarbejdere, organisationen og samarbejdspartnere at kende. Jeg ser virkelig frem til at samarbejde med de dygtige medarbejdere i Guldborgsund Kommune og til arbejdet med byrådets planstrategi, som blandt andet sætter fokus på sundhed, samarbejde og inddragelse af borgerne i opgaveløsningen. Jeg tror på, at vi i fællesskab kan løfte en vigtig samfundsopgave for borgere i kommunen,” siger Allan Ruders, der til daglig bor i Næstved og har tre delebørn.

  Mens Allan Ruders er ny i Guldborgsund Kommune, så er Christian Refstrup godt kendt i kommunen. Han har været centerchef for Teknik & Miljø siden 2015 og har mere end 20 års erfaring fra området. De seneste måneder har Christian Refstrup været konstitueret i den ledige stilling som direktør for området.

  ”Nu har jeg fået lov at snuse til direktørjobbet, mens jeg har været konstitueret som direktør, og jeg var ikke i tvivl om, at jeg gerne ville fortsætte i jobbet. Derfor er jeg meget glad for, at ansættelsesudvalget valgte at pege på mig til stillingen. Der ligger så mange spændende opgaver forude. Jeg vil blandt andet have fokus på at arbejde med bæredygtighed og på at gøre FN’s 17 verdensmål til konkrete handlinger i Guldborgsund Kommune,” siger Christian Refstrup, der bor sammen med Lene i Nykøbing Falster og har to børn på 19 og 24 år.

  Kommunaldirektør Søren Bonde glæder sig til arbejdet i den nye direktion, som nu består af økonomi- og projektdirektør Ole Jakobsen, direktør for Børn, Kultur og Arbejdsmarked Alma Larsen, Christian Refstrup, Allan Ruders og Søren Bonde.

  ”Det er to meget stærke kandidater, vi har valgt. Jeg er helt sikker på, at de kan være med til at styrke og løfte vores kommune, så vi sammen kan løse kerneopgaven. Vi står over for en lang række store projekter i vores kommune de kommende år, og jeg er ikke tvivl om, at vi nu har sat et stærkt hold til at løse opgaverne – og også de store udfordringer, der venter os. Jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet i den nye direktion,” siger Søren Bonde.