Gå til hovedindhold

Nyt drivhus på vej til Toreby Centrets Venner

Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget har uddelt midler fra SOL-puljen til et nyt drivhus, der kan være med til at skabe et endnu større fællesskab i Toreby mellem børn og de ældre på plejecentret.

12. okt 2021

Indhold

  Foreningen Toreby Centrets Venner, som samarbejder med Toreby Landsby og Børnehuset Toreby, har et ønske om at etablere et drivhus, hvor både beboere på Toreby Plejecenter og børnene i Børnehuset Toreby kan være med til at bestemme, hvad der skal sås og plantes. Det bliver nu en realitet, eftersom Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget har bevilget støtte fra SOL-puljen til projektet. SOL-Puljen er med til at understøtte fælleskaber og har til formål at gøre landdistrikter attraktive for både nuværende og fremtidige borgere, og Martin Lohse, formand for Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget, er begejstret for tiltaget, som inddrager forskellige aldre.

  ”SOL-Puljen handler om at bygge fællesskaber, og det er dét her jo et glimrende eksempel på, når både børnehavebørn og plejehjemsbeboere bliver fælles om drivhusets aktiviteter.”

  Foruden at tilbyde beboerne fra plejehjemmet og børnehavens børn at deltage i aktiviteter i drivhuset, står foreningen Toreby Centrets Venner også for blandt andet musikalsk underholdning, banko og spisning på plejehjemmet.

  Kontakt

  Formand for Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget

  Martin Lohse

  Telefon: 25 18 18 13

  Email: marlo@guldborgsund.dk