Skip to main content

Presseinvitation: Åbning af "Det grønne hjørne" på Østerbro

Guldborgsund Kommunes borgere og besøgende får et nyt naturområde at boltre sig på, når "Det grønne hjørne" åbner og får sit nye navn tirsdag den 1. oktober i Lindeskoven.

27. aug 2019

Indhold

  I hjørnet af Lindeskoven på Østerbro i Nykøbing Falster ser et nyt naturområde dagens lys på tirsdag den 1. oktober klokken 17-18. Her åbner og navngiver borgmester John Brædder og godsejer Thomas Højgaard området.

  Området, der undervejs i projektet er blevet kaldt "Det grønne hjørne", ligger lige på den anden side af Lindeskovskolen op til Prinsholmvej. Her er anlagt stier, bålpladser, sheltre, naturrum og ikke mindst en hjerteformet sø.

  Projektet er blevet til virkelighed i et tæt samarbejde mellem Guldborgsund Kommune og godsejer Thomas Højgaard, der har stillet området til rådighed for projektet, som også har modtaget støtte fra Friluftsrådet.

  Håbet er, at skoler, foreninger, børn, unge, voksne og ældre naturelskere vil tage området til sig og bruge det til både leg, læring og ikke mindst en masse gode naturoplevelser.

  Åbningen sker i Lindeskoven, lige over for Lindeskovskolen, Lindevænget 1, 4800 Nykøbing Falster tirsdag den 1. oktober 2019 klokken 17-18. 

  Pressen er meget velkommen til at deltage ved åbningen.