Skip to main content

Sommeraktiviteter for børn på biblioteket

Hele sommerferien kan børn i alle aldre prøve kræfter med alt fra drageflyvning til at snitte i træ og andre kreative aktiviteter.

18. jun 2020

Indhold

  Sommerferien nærmer sig med hastige skridt. Det bliver dog nok en noget anderledes sommer, end vi er vant til. Det gør det også på Guldborgsund-bibliotekerne. Selvom alle seks biblioteker igen er åbne, er tilbuddene på biblioteket stadig lidt anderledes, hvor der fx fortsat skal holdes afstand.

  Trods den nye hverdag, vi alle må vænne os til, er der dog noget, der ikke har ændret sig. Guldborgsund-bibliotekerne byder nemlig også denne sommer på skønne, sjove og lærerige aktiviteter for børn. Hele sommerferien kan børn i alle aldre prøve kræfter med alt fra drageflyvning til snitning og andre kreative aktiviteter. Derudover byder biblioteket også på spændende historiefortællinger om både vikinger og fabeldyr, imponerende klovnerier og akrobatik af Klovnen Tapé samt uglebesøg af Jette fra Uglehulen og hendes vaskeægte ugler.

  Sommeraktiviteterne starter tirsdag den 30. juni med et par sjove timer spækket med vandpjaskeri med Naturlykke ved vandet ved Stubbekøbing og rundes af tirsdag den 4. august med en hyggelig workshop på Væggerløse Bibliotek, hvor børn i alle aldre kan male på sten og skaller.

  Du kan se hele programmet for sommeraktiviteterne for børn på guldbib.dk. Her kan du også booke billet til arrangementerne, som alle er gratis, men kræver billet.

  ”Vi har valgt at sætte billetbooking på alle vores sommerarrangementer, så vi kan styre præcis, hvor mange der kommer og derved sikre, at vi ikke bliver for mange på for lidt plads”, fortæller Dorte Tissot, der er biblioteksfaglig koordinator på Guldborgsund-bibliotekerne og fortsætter:

  ”For at så mange børn som muligt, får mulighed for at deltage i arrangementerne, har vi besluttet, at der kun må deltage en voksen pr. barn til arrangementerne. Derudover opfordrer vi til, at man husker at slette sin bookning igen, hvis man alligevel ikke skal bruge billetterne, så kan andre få glæde af billetterne. Det gør man ved at sende en mail eller ringe til os”, fortæller hun.

  Du kan læse meget mere om Guldborgsund-bibliotekerne og vores arrangementer på www.guldbib.dk