Skip to main content

"Speed date" i Den Lille Turisme

Find din nye sparrings- eller samarbejdspartner til præcis den ide, du går og drømmer om at virkeliggøre.

18. nov 2019

Indhold

  Find din nye sparrings- eller samarbejdspartner til præcis den ide, du går og drømmer om at virkeliggøre - du hører om ide til ny turistattraktion, som du kan tænke dit eget initiativ ind i, hvis du vil. Nu omsætter vi tanke til handling!

  Sådan lyder opfordringen fra Guldborgsund Kommune til de lokale turismeaktører, ildsjæle og frivillige.

  SPEED DATE’en faciliteres af Rune Macdonald, der er ansat som oplevelseskonsulent i Kultur & Fritid, Guldborgsund Kommune. Arrangementet kommer som direkte resultat, - og i forlængelse af, debatmiddagen/netværksmødet i september.

  Aftenens SPEED DATING igangsættes ved, at du på kort tid indgår i intense møder med mange skiftende aktører. Du har ganske få minutter til at introducere dig selv, dine ”aktiviteter” og ideer, inden du går videre til næste ”møde”. Ud fra de korte møder, finder du til sidst sammen med dine udvalgte aktører i grupper. Målet er at koble hinandens virksomhed til nye tiltag og muligheder, der kan forbedre eksisterende initiativer såvel som skabe nye. Processen afrundes med konkrete aftaler.

  Martin Lohse, formand for Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget, udtaler: ”Vi er i gang med at opbygge et stærkt samarbejde, der kan skabe unikke oplevelser for vores turister og os, der bor her. Med et SPEED DATE møde får man set hinanden i øjnene, og der opstår nye ideer, som ingen måske har tænkt på, før de mødtes. Derfor er det alle tiders mulighed for at være med, der hvor turismen udvikler sig, på tværs af interesser og geografi”.

  Næste møde bliver torsdag den 27. februar med konkretisering af målsætninger og handleplaner for de indgåede aftaler etc.

  Pressen er velkommen!

  Meld gerne jeres ankomst til Rune Macdonald, se nedenfor.

   

  MØD OP HER:

  28. nov. kl.18-21.30

  Marinestationen Gedser Odde

  Fyrvej 5

  4874 Gedser

   

  Kontaktoplysninger for mere information:

  Rune Macdonald, oplevelseskonsulent i Kultur & Fritid, Guldborgsund Kommune,

  mail rma19@guldborgsund.dk, tlf. 25 18 03 27