Skip to main content

Teaterforvalter og Guldborgsund Kommune indgår senioraftale

Teaterforvalter på Nykøbing F. Teater Jens Couriol har indgået en senioraftale, som løber frem til sommeren 2021. Leder af Guldborgsund Hallerne Mark Stig Andersen vil overtage ledelsen af teatret efter Jens Couriol. De to vil i løbet af et lille års tid i fællesskab og sammen med de øvrige medarbejdere sikre en stabil overlevering og fremtidig drift.

31. aug 2020

Indhold

    Senioraftalen er en del af en større omorganisering, som skal styrke teatret og give større muligheder for koordinering af events mellem den nye Multihal og Teatret. 

    “Jens har gjort en kæmpe indsats og et utroligt stort stykke arbejde med teatret de seneste mange år. Jeg ser frem til et godt samarbejde med Jens omkring overlevering og videreudvikling af teatret indtil næste sommer,” siger Lene Rikke Bresson. 

    “Der har været mange rygter i omløb de seneste par dage. Men faktum er, at jeg har indgået en aftale om min fratrædelse, som sikrer en fornuftig overlevering, samtidig med, at jeg gør plads til at nye kræfter kan udvikle teatret,” siger Jens Couriol. 

    “Det er vigtigt for mig og for Guldborgsund Kommune, at jeg og teatret får en god relation til vores samarbejdspartnere. Jeg håber, at vores samarbejdspartnere vil gå ind i arbejdet med at videreudvikle og styrke teatret sammen med mig,” siger Mark Stig Andersen. 

    Guldborgsund Kommune har ikke mulighed for at kommentere på eller offentliggøre informationer om personalesager, før de er endelige. Derudover skulle de berørte medarbejdere først orienteres om aftalen. Derfor havde kommunen ikke mulighed for at kommentere på eller forklare sagen i forbindelse med lørdagens artikel i Folketidende.