Skip to main content

TRAFIKDAG FOR HELE FAMILIEN: Mød Bamse betjent og vind cykelhjelme til hele klassen

Kan man lege sig til sikker trafik? Ja, på en måde. For lørdag den 26. oktober kommer Bamse Betjent og Børnenes Trafikskole til Lilletorv i Nykøbing med mas-ser af leg og aktiviteter for hele familien.

15. okt 2019

Indhold

  Tag et cykelkørekort på cykelbanen. Leg i den oppustelige politibil. Eller hvad med at tage en selfie sammen med Bamse Betjent? Lørdag den 26. oktober klokken 11-14 er der trafikdag for hele familien på Lilletorv i Nykøbing.

  Det er Børnenes Trafikskole, der sammen med Guldborgsund Kommune og Vores Nykøbing står bag arrangementet. Og dagen byder på mange aktiviteter, der sætter fokus på trafiksikkerhed på en sjov og underholdende måde.

  Alle elever fra 0.-3. klasse i Guldborgsund har i løbet af uge 43 haft besøg af Børnenes Trafikskole og lært om, hvordan man færdes sikkert i trafikken. Lørdagens arrangement er således afslutningen på en uge i trafiksikkerhedens navn.

  Eleverne har som en del af trafikugen fået tjekket deres egne cykler for reflekser, lygter og andet trafiksikkerhedsudstyr. Og tjeklisten for deres cykel kan de til lørdagens arrangement bruge som et lod i konkurrencen om at vinde et sæt cykelhjelme til hele klassen. Det er også lørdag, at Simon Hansen, formand for Børn, Familie og Uddannelsesudvalget, overrækker en donation til skolernes skolepatruljer. Det er Børnenes Trafikskole og Vores Nykøbing, som sammen har stået for indsamlingen til donationen.

  ”Jeg glæder mig rigtig meget til en hyggelig dag med et vigtigt indhold. Jeg håber, at rigtig mange børn og deres familier har lyst til at være med en til kreativ afslutning på trafiksikkerhedsugen,” siger Simon Hansen.

  Program:

  11-14:
  Aktiviteter og leg: Cykelbane med cykelkørekort, uddeling af reflekser og refleksveste, legeområde mm.

  11.30:
  Børnenes Trafikskole fortæller om trafikugen og trafiksikkerhed

  11.45:
  Simon Hansen, formand for Børn, Familie og Uddannelsesudvalget overrækker donationen til elevernes skolepatruljer

  12.00:
  Mød Bamse Betjent: Tag et billede, få en krammer, en high-five eller en autograf fra Bamse Betjent

  12.30:
  Der trækkes en vinder af konkurrencen om cykelhjelme til klassen

  14.00:
  Tak for i dag