Skip to main content

VELKOMSTARRANGEMENT LØRDAG D 3. OKTOBER ER AFLYST

På baggrund af udmeldingen fra regeringen og Sundhedsstyrelsen om at minimere spredning af coronavirus, har vi besluttet, at vi desværre bliver nødt til at aflyse det planlagte velkomstarrangementet den 3. oktober 2020.

29. sep 2020

Indhold

    Der vil på nuværende tidspunkt ikke blive fastsat en ny dato for et andet velkomstarrangement.

    John Brædder: ”Vi har vurderet efter den seneste melding fra regeringen og sundhedsmyndighederne, at tiden ikke er til at gennemføre et arrangement med så mange forskellige familier, der samles, selv om vi tager alle tænkelige forholdsregler. Vi har naturligvis først og fremmest fokus på vores alles sikkerhed.”

    Martin Lohse: ”Vi er meget kede af, at vi ikke kan gennemføre det arrangement, som vi altid glæder os til, nemlig at hilse på kommunens nye borgere, i efteråret. Vi har skrevet til alle tilmeldte og givet dem besked. Samtidigt har vi sikret, at de får udleveret en pose med guldpas til nogle af kommunens kulturinstitutioner og en masse information om kommunen, som de kan afhente gratis i Borgerservice i Nykøbing Falster fra på lørdag og en måned frem”.

    Borgerne opfordres også til at bruge Naturlandet.dk, facebookgruppen Vores Guldborgsund og Voresguldborgsund.dk til at følge med i det rige hverdagsliv i Guldborgsund, der heldigvis byder på masser af særegne oplevelser i det fri og i mindre, lokale fællesskaber.