Gå til hovedindhold

Kulturnat

Fredag den 29. september 2023 markerer Guldborgsund Kommune overgangen fra den lyse til den mørke tid med Kulturnat i Nykøbing Falster.

Indhold

  Klip fra tidligere års kulturnat.

  En eftermiddag og aften fyldt med aktiviteter skabt af kommunens kulturaktører og Vores Nykøbing. Kulturnatten indtager byen med arrangementer og events i byrummet og på udvalgte kulturinstitutioner.

  Med Kulturnatten sætter vi fokus på alle de gode oplevelser og kulturelle attraktioner og værdier, Guldborgsund Kommune har at byde på.

  Vi opdaterer denne side løbende.

  Vi vil gerne have jer med!

  Ligesom de foregående år rykker kommunens kulturaktører sammen i centrum af Nykøbing F. Her vil der være mulighed for (GRATIS) at indrette en formidlingsstand med f.eks. informations- & konkurrence materiale eller workshop-aktiviteter. Og/eller præsentere et arrangement i byrummet.


  På Kulturnatten vil vi gerne involvere så mange af Guldborgsunds kulturaktører som muligt. Det betyder, at vi ud over større institutioner også gerne ser mindre, lokale aktører og foreninger stille op. På den måde kan vi vise, hvad der rører sig på kommunens kulturscene og række ud til et bredt publikum.


  Kulturnatten falder tæt på efterårsjævndøgn, og vi har derfor et tema for aftenen, der hedder ’Mellem Lys og Mørke’. Dette tema kan I forholde jer til, hvad enten I laver aktiviteter på en stand eller i byrummet.


  Bemærk at der den 29. september også er Late Night i Nykøbing F., og at der forventes mange gæster i byen.
  Vi har allerede nedsat en arbejdsgruppe, der bl.a. tager sig af koordinering og PR/markedsføring, men vil meget gerne have flere med. Så har I lyst til at deltage, så gå ind på vores arrangementsportal og tilmeld jer via linket nedenfor.

   

  Tilmelding til Kulturnatten

  Ved tilmelding skal der logges ind med brugernavn: kulturnat23 og password: kulturnat23

  Kontakt

  Center for Borger & Branding

  Telefon: 54 73 10 00

  Send Digital Post (kræver NemID)