Gå til hovedindhold

Idræts- og bevægelsesevents

Her på siden kan du læse om, de idræts- og bevægelsesevents der er i vores kommune.

Indhold

  Uge 38-41 - Bevæg dig for livet på arbejdspladsen

  Lidt har også ret. Også når det kommer til bevægelse. I uge 38-41 sætter hele Danmark fokus på bevægelse i arbejdstiden med kampagnen ALT TÆLLER. Og din arbejdsplads kan også være med.

  Alt tæller

  Kampagnen ALT TÆLLER vil inspirere til små forandringer, som kan få mere bevægelse ind i arbejdsdagen. Uanset om din arbejdsdag er på et kontor, bag rattet på en bil eller i en butik. Det kan handle om at huske at strække ud, at stå op ved skrivebordet, at gå en tur frem for at sidde ved et mødebord eller at tage trappen frem for elevatoren. Fælles for alle kampagnens forslag er, at de ikke tager meget tid, og de kan indføres på alle typer arbejdspladser.

  Bevæg dig for livet

  Kampagnen er en del af den nationale indsats Bevæg dig for livet, som arbejder for at få flere danskere til at være fysisk aktive. Målet er at Danmark skal være verdens mest aktive nation i 2025. Som en del af Bevæg dig for livet er jeres virksomhed med til at øge trivsel og velvære på jeres arbejdsplads – samtidig med at I bidrager til det nationale mål. Det kan man vidst kalde en win-win-situation.

  Kasse med inspirationsmateriale

  I kan få en kasse med materialer til inspiration, øvelser og konkurrencer. Der er 20 kasser til rådighed, og de bliver fordelt efter først-til-mølle-princippet. Hvis du er interesseret i en kasse til din arbejdsplads, kan du sende en mail til Kennet Nordstrøm, som er projektkoordinator for Bevæg dig for livet, på keno@guldborgsund.dk

  Vær med

  Guldborgsund Kommune vil gerne invitere alle lokale virksomheder og arbejdspladser til at være med til at sætte fælles fokus på bevægelse i arbejdstiden. Flere af de kommunale arbejdspladser deltager i ALT TÆLLER. Og vi håber meget, at din arbejdsplads også vil være med.

  Sydhavsstafetten - tirsdag den 8. juni 2021

  Sydhavsstafetten afvikles tirsdag den 8. juni 2021 (starten går kl. 17.30) med start og mål på Maribo atletikstadion. Der tilmeldes hold a 4 personer til stafetten, som er på 4 x 5 km. Start og mål foregår på Maribo Atletikstadion og ruten går igennem Maribo by og langs Maribosøerne.

  Klik her for at læse mere om Sydhavsstafetten 2021 - sydhavsstafetten.dk

  TV2 Øst løbet - 2. maj 2021

  Første søndag i maj er traditionen tro lig med løbefest i TV2 ØST’s sendeområde, når der er TV2 ØST-løbet. 
  Så reserver allerede nu søndag den 2. maj 2021.

  Foreningernes dag - 13. september 2021

  Formålet med ”Foreningernes dag” er at tilbyde alle foreninger mulighed for at præsentere deres aktiviteter for kommunens borgere og andre interesserede.

  Kontakt

  Center for Borger & Branding

  Telefon: 54 73 15 00

  Send Digital Post (kræver NemID)