Gå til hovedindhold

Kulturpas

Gratis kulturtilbud til børn, unge og deres forældre.

Indhold

  Kulturpas 2023

  - til børn og unge i alderen 0-18 år og deres familier

  Hvert år kan børn og unge med bopæl i Guldborgsund Kommune deltage i GRATIS kulturoplevelser på 4 udvalgte kulturinstitutioner. I 2023 tilbyder Fuglsang Kunstmuseum, Ensemble Storstrøm, Golf & Fun samt Teatret Masken gratis entré i udvalgte perioder/på udvalgte dage på de forskellige institutioner.

  Der er gratis adgang til 1-2 voksne pr. barn/ung/søskendeflok, så hele familien kan være sammen om de gode oplevelser hos kulturaktørerne. 

  Kulturpas-uger i 2023

  • Fuglsang Kunstmuseum: 10. februar - 31. august 2023
  • Ensemble Storstrøm: Lørdag d. 13. maj 2023 og Søndag d. 8. oktober 2023
  • Teatret Masken: Alle forestillinger i 2023 indtil de gratis Kulturpas-billetter er brugt
  • Golf & Fun Park: Uge 16+17 2023. Med Kulturpasset er der gratis adgang til et af følgende spil:  frisbeegolf, fodboldgolf, håndboldgolf, parkgolf og minigolf

  Så nemt er det at bruge kulturpasset:

  • Besøg de 4 kulturinstitutioner i kulturpas-ugerne.
  • Gratis adgang til børn og unge i alderen 0-18 år ved fremvisning af sygesikringskort med bopæl i Guldborgsund Kommune.
  • Gratis adgang til max to voksne ifølge med barn/søskendeflok med bopæl i Guldborgsund Kommune.

  Læs mere om de 4 forskellige kulturaktører i 2023 nedenfor.

  Fuglsang Kunstmuseum

  Nystedvej 71

  4891 Nysted

  Telefon: 54781414

  Om Fuglsang Kunstmuseum

  Fuglsang Kunstmuseum ligger midt i naturen i et charmerende herregårdsmiljø tæt på sundet og strandengen Skejten. Museet viser forskellige udstillinger hele året med dansk kunst fra 1780 til nu.

  Særlige oplevelser i kulturpas-ugerne

  Prøv de gratis aktivitetsark for børn, der er hyggelige at have med, når der skal ses på kunst. I skoleferierne afholdes kreative familieworkshops. Man kan slå sig løs på den store plæne udenfor eller gå på opdagelse i tuja-”hulen” i Fuglsang Have lige ved siden af. Museet huser også et flot udsigtsrum og en café med børnevenlig mad på menuen.

  Gratis adgang i kulturpas-perioden.

  Ensemble Storstrøm

  KUMUS

  Nystedvej 73C

  4891 Nysted

  Telefon: 29671002

  Om Ensemble Storstrøm

  Ensemble Storstrøm spiller klassisk musik, og du kan møde de 8 fantastisk dygtige musikere, der spiller på harpe, violin, fløjte, fagot, klarinet, klaver, bratsch og cello. Med Kulturpasset kan du deltage gratis i familie-koncerter, få en gratis boggave og deltage i kunstnerworkshops på følgende dage i 2023:

  Lørdag d. 13. maj kl. 11 og 14 i koncertsalen i KUMUS:
  Oplev koncerten "Lille og Lykkekatten", hvor vi følger “Lille” og hendes “Lykkekat” på eventyr ud i den store, vide verden. Alle deltagere får en gratis boggave.

  Søndag d. 8. oktober kl. 12 og 14 i koncertsalen i KUMUS:
  Oplev operaen "Kan Orme Høre", hvor du møder videnskabsmanden Charles Darwin, der i sit laboratorium undersøger, om orme kan høre eller ej. Efter koncerterne kan du deltage i natur- og kunstworkshops i Parken uden for KUMUS med kunstnerne Søren Lose og Thomas Seest.

  Reserver de gratis kulturpas-billetter via mail på info@ensemblet.dk eller på sms 29671002 og afhent dem umiddelbart inden forestillingen. Begge dage vil cafeen være åben.

  Teatret Masken

  Voldgade 1

  4800 Nykøbing F

  Telefon: 54732732

  Om Teatret Masken

  På Teatret Masken er der mange muligheder for at få oplevelser, der rører dig. Følg med i Teatret Maskens program på www.masken.dk, programmet opdateres løbende. Med Kulturpasset kan du komme gratis i teatret i hele 2023, men bemærk venligst aldersgrænsen på de enkelte forestillinger. I 2023 kan du fx opleve ungdomsforestillingen Fattig og børneforestillingen Tove.  

  Reserver de gratis kulturpas billetter på tlf. 54732732 og afhent dem umiddelbart inden forestillingen.

  Golf & Fun Park

  Bøtø Ringvej 2E

  4873 Væggerløse

  Telefon: 54130130

  Om Museum Obscurum

  Få en sjov og aktiv dag med familien i Danmarks største Golfpark på Marielyst. Med Kulturpasset kan I vælge, om I vil prøve kræfter med frisbeegolf, fodboldgolf, håndboldgolf, parkgolf eller minigolf i de grønne omgivelser.

  Kontakt

  Center for Borger & Branding

  Telefon: 54 73 10 00

  Send Digital Post (kræver NemID)