Gå til hovedindhold

Teater

Teaterlivet i Guldborgsund Kommune byder på alt dette og mere til.

Danmarks Internationale Gadeteaterfestival 2018 på besøg i Nykøbing F. med bl.a. forestillingen Carillo (Klokkespil) af den spanske trup Cia La Tal

Indhold

  Musikforestillinger, familieforestillinger, klassiske komedier, cabaret, dannelseshistorier, eventyrlige sanseoplevelser for de mindste, masketeater, gadeteater, monologer, tragedier, dramaer, ordløst teater, ungdomsteater, surrealistiske eventyr, amatørteater, musicals, vandreforestillinger, erindringsteater, dans, stand-up, revy og one man shows.  

  Der stilles mange krav til teatret i dag. Det skal være relevant for alle publikumsgrupper, teknikken skal være i top, og det skal rumme fleksible omstillingsmuligheder.
  Guldborgsunds dygtige scenekunstaktører lever op til samtlige krav og sørger for samfundsrelevante, underholdende og tankevækkende scenekunstaktiviteter for alle. 

  Læs mere om de mange spændende teatertilbud nedenfor: 

  • Teatret MASKEN
   Egnsteatret Masken excellerer i publikumsinddragende ungdomsteater og lokalhistoriske vandreforestillinger.

  • Danmarks Internationale Gadeteaterfestival
   Læs mere om hvad der sker i gaderne og følg programmet for gadeteater.
    
  • Nykøbing F Teater
   Nykøbing Falster Revyen på Nykøbing F Teater har slået sit navn fast som en revy i særklasse, som folk kommer rejsende for at opleve. 
    
  • Teaterforeningen Guldborgsund
   Teaterforeningen Guldborgsund har med mere end 50 år på bagen for længst vist sit værd, sit engagement og sin levedygtighed. 

  • Sprøjtehusteatret
   Amatørscenen Sprøjtehusteatret har ikke bare sat flere af de store musicals op, men har i en årrække også arbejdet aktivt og dygtigt med erindringsteater. Kom selv og se!
    

  Kontakt

  Center for Borger & Branding

  Telefon: 54 73 10 00

  Send Digital Post (kræver NemID)