Gå til hovedindhold

Ny i Guldborgsund

Det rige hverdagsliv

Færgen Ida

Indhold

  Velkommen til Vores Guldborgsund!

  Guldborgsund Kommune er meget mere end smukke sydhavsøer i det sydligste Danmark.
  Her er enestående natur med mere end 600 km kyst, et rigt kulturliv og et særdeles aktivt foreningsliv. Her er skoler og daginstitutioner, gode indkøbsmuligheder og et erhvervsliv i udvikling.

  Guldborgsund er en kommune med stærke fællesskaber, for det er en del af vores DNA. Hele Lolland-Falster som område er "fællesskabernes land". Vi har et rigt foreningsliv, en blomstrende frivillighed, et utal af forskellige netværk og et stærkt sammenhold.

  Som borger skal du have de bedste muligheder for at indgå i relevante fællesskaber. En måde at gøre det på er at besøge vores kalender 'Vores Guldborgsund' via linket i menuen til højre. Her kan du finde oplevelser i lange baner - lige fra friluftsture og frokostjazz til strikkecaféer og håndboldkampe - og meget meget mere...

  Ny i Guldborgsund

  Det betyder noget som menneske, at blive taget godt imod, når man flytter til en ny kommune og skal i gang med en ny tilværelse.

  Det er særligt vigtigt at få en god introduktion til de lokale fællesskaber. Det gør du bedst gennem forskellige aktiviteter og tilbud, som du oplever sammen med andre. Derfor tilbyder vi dig som tilflytter, at deltage i en række gratis arrangementer for nye borgere, som du kan læse mere om i linket til højre.

  Arrangementerne er sat sammen for at præsentere dig for bredden af oplevelser og fællesskaber i Guldborgsund Kommune. Vi er ikke ens som mennesker, vi bor ikke alle i samme by og har ikke nødvendigvis samme interesser. Derfor er arrangementerne både forskellige af karakter og finder sted på tværs af kommunen, så vi rammer noget for enhver.

  Kontakt

  Center for Borger & Branding

  Telefon: 54 73 10 00

  Send Digital Post (kræver MitID)