Gå til hovedindhold

Ny i Guldborgsund

Det rige hverdagsliv

Guldborgsundview set fra vandet fra sundbysiden

Indhold

  Velkommen til en del af fællesskabet

  Guldborgsund Kommune er meget mere end smukke sydhavsøer i det sydligste Danmark.
  Her er enestående natur med mere end 600 km kyst, et rigt kulturliv og et særdeles aktivt foreningsliv. Her er skoler og daginstitutioner, gode indkøbsmuligheder og et erhvervsliv i udvikling.

  Guldborgsund Kommune har meget at byde på til både børn, unge, familier og ældre – der ønsker at leve det rige hverdagsliv.

  Når man som borger tager del i hverdagslivet, skal man føle sig velkommen. Det kan være i skolen, på arbejdspladsen, i foreningslivet og andre steder, hvor hverdagen leves. Ingen skal føle sig overset, men inkluderes i det store fællesskab.

  Vi arbejder målrettet på, at du som ny borger, får de bedste muligheder for at blive en del af fællesskabet. Det gør vi blandt andet gennem et velkomstbrev, som du får direkte i din e-Boks, med en udvalgt forsmag på nogle af vores mange kulturelle oplevelser og fællesskaber.

  Du kan få mere information om det rige hverdagsliv, hvis du besøger Vores Guldborgsund universet. Vores Guldborgsund består af en hjemmeside, en Facebook side og en Instagram profil.
  Gå på opdagelse i herlighederne via links ovenfor.

  Links

  Kontakt

  Center for Borger & Branding

  Telefon: 54 73 10 00

  Send Digital Post (kræver NemID)