Gå til hovedindhold

Guldborgsund Havneby

Her kan du se hele planen for erhvervshavnen i Nykøbing.

Indhold

  Havnen i Nykøbing Falster står over for en stor udvikling, der over de næste 10-15 år vil omdanne 1,4 kilometer erhvervshavn til et attraktivt byområde med adgang til vandet, masser af grønne områder, forskellige typer boliger og rig mulighed for aktiviteter.

  Helhedsplanen for havnen i Nykøbing Falster er en vision for hvordan havnen kan udvikle sig de næste 10-15 år. I denne video præsenterer Lasse Palm fra C. F. Møller Architects helhedsplanen. Se med her: 

  Præsentation af helhedsplanen

  Hvad er en helhedsplan:
  En helhedsplan er et værktøj til at skabe overblik over kommende anvendelser for et område. Områdets muligheder, og udfordringer bliver set i sammenhæng, og en lang række tekniske, økonomiske og samfundsmæssige forhold bliver prioriteret i forhold til hinanden. Alle disse overvejelser munder ud i en samlet plan - en helhedsplan.

  Hvornår skal udviklingen foregå: Realiseringen af helhedsplanen vil foregå over de kommende 10-15 år.

  Hvor skal udviklingen foregå: Helhedsplanen for havnen i Nykøbing dækker hele erhvervshavnsområdet. Fra slagteriet i syd til siloen i nord. Det er en strækning på i alt 1,4 km. Det område helhedsplanen dækker er kommunale arealer. De virksomheder, der ligger på havnen vil over de kommende år fraflytte.

   

   

   

  Forrige Næste