Gå til hovedindhold

Nyheder og pressemeddelelser

452 resultater

Nykøbing Falster Revyen fremfører særforestilling for borgere på socialområdet i Guldborgsund Kommune

23. jun 2021

Pressemeddelelse

Borgere fra socialområdet i Guldborgsund Kommune får sig en helt speciel oplevelse, når de skal opleve musik, latter og komik på nærmeste hold. Nykøbing Falster Revyen har besluttet at give borgerne fra socialområdet fri adgang til en særforestilling tirsdag d. 29. juni klokken 14. Guldborgsund Kommune sørger for transport, så borgerne kan komme til og fra Nykøbing F. Hallen, hvor dette års sommerrevy spilles.

Første puljemidler uddelt til projekter i Sakskøbing

22. jun 2021

Pressemeddelelse

Som en del af områdefornyelsen Sakskøbing Byrum findes puljen ”Små Hurtige Succeser”, som borgerne kan søge til deres drømmeprojekter i byen. De første projekter har nu fået støtte – det største kan blive til et ”Byens Hus”.

Byrådsmødet den 24. juni 2021 bliver afviklet med fysisk fremmøde

22. jun 2021

Politik

Byrådsmødet afvikles i byrådssalen, og det vil igen være muligt at overvære byrådsmødet.

Guldborgsund Rådhus

Vil du gerne i byrådet i Guldborgsund Kommune?

18. jun 2021

kv21

Hvis du overvejer, eller allerede har besluttet dig for at stille op til kommunalvalget, der afholdes den 16. november 2021, inviteres du hermed til informationsmøde.

Byrådssal

Guldborgsund Kunstpulje bevilger støtte til projekter, der frem-mer borgernes møde med den professionelle billedkunst

17. jun 2021

Pressemeddelelse

Guldborgsund Billedkunstråd har den 15. juni bevilget midler fra kommunens Kunstpulje på i alt 41.360 kr. til fem projekter, der inviterer borgerne med ind på områder og ud på steder, hvor der ellers ikke normalt er offentlig adgang til kunst.

Ny hjemmeside for kulturtilbud målrettet børn og unge i Guldborgsund

17. jun 2021

Pressemeddelelse

Guldborgsund Musikskole, Kulturfabrikken og Guldborgsund Revyskole er klar med en ny fælles hjemmeside, der samler en række af de kommunale kulturtilbud målrettet børn og unge.

Weekendens turnering i Beach Soccer aflyses

16. jun 2021

Den første turnering på dansk side i den dansk-tyske strandfodboldturnering Beach Soccer Cup 21 skulle have fundet sted den 18.-20. juni. Weekendens turnering aflyses pga. for få tilmeldte hold.

Nye revyelever har talent

16. jun 2021

Pressemeddelelse

8 ud af 12 nye revytalenter er fundet, og til optagelsesprøven i august vil de sidste fire pladser blive besat. Det er nu muligt at ansøge om plads til den næste optagelsesprøve.

Stærkere fokus på turismeudviklingen i Guldborgsund Kommune

15. jun 2021

Pressemeddelelse

For at forstærke turismeudviklingen på Sydfalster, har Guldborgsund Kommune ansat en turismekoordinator i et samarbejde mellem tre parter

Udvalg ønsker at sikre bedre udeforhold for beboere på botilbud

14. jun 2021

Pressemeddelelse

Social, Sundhed og Omsorgsudvalget i Guldborgsund Kommune lægger op til, at faciliteterne på botilbud på Parkvej i Nykøbing F. skal forbedres, så beboerne blandt andet får større glæde af de hyggelige udendørsarealer.