Nyheder

303 resultater

Hygiejne & Covid-19 foredrag

26. okt 2020 Nyhed

Lone Simonsen, som er professor og epidemiolog på RUC, holder et foredrag om hygiejne og Covid-19.

Lone Simonsen - foredragsholder

Socialmedicinsk afdeling på Saxenhøj udvides med fem pladser

22. okt 2020 Pressemeddelelse

Social, Sundhed og Omsorgsudvalget har besluttet at øge kapaciteten på Socialmedicinsk afdeling på Forsorgshjemmet Saxenhøj, så endnu flere hjemløse og udsatte borgere i fremtiden kan få hjælp til at blive afruset for deres alkoholmisbrug.

Guldborgsund Kommune indfører deltidspladser i kommunale daginstitutioner

21. okt 2020 Pressemeddelelse

Børn-, Familie og Uddannelsesudvalget i Guldborgsund Kommune har besluttet, at alle børn får mulighed for at få en deltidsplads i kommunens dagsinstitutioner, der svarer til 30 timers pasning hver uge. ”Det er endnu et tiltag for at imødekomme børnefamiliers ønske om gode og fleksible muligheder”, siger udvalgsformand Simon Hansen.

Succesfuld familieorienteret alkoholindsats forankres i Guldborgsund Kommune

21. okt 2020 Pressemeddelelse

Børn, Familie og Uddannelsesudvalget og Social, Sundhed og Omsorgsudvalget i Guldborgsund Kommune har på baggrund af positive erfaringer og gode resultater fra projekt Familie og Alkohol besluttet at afsætte midler til en ny familieorienteret alkoholindsats, der tidligt skal opspore alkoholproblemer i familier, inden det udvikler sig til et misbrug.

Nye typer virksomheder inviteres indenfor

20. okt 2020 Pressemeddelelse

En ændring af lokalplanen åbner nu op for at flere typer virksomheder kan bosætte sig i Business Park Falster, der er placeret ved afkørsel 43 på Nordfalster. Området er placeret helt tæt på motorvejen og ligger i knudepunktet mellem København, Berlin og Hamborg.

Guldborgsund Kommune er med i stor undersøgelse om borgernes bevægelsesvaner

20. okt 2020 Pressemeddelelse

Syddansk Universitet har sat gang i den hidtil største undersøgelse af danskernes bevægelsesvaner. I Guldborgsund Kommune har cirka 6000 tilfældige borgere over 15 år fornylig modtaget et brev i deres e-boks med en spørgeskemaundersøgelse. Formand for Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget Martin Lohse håber, at kommunens borgere vil afsætte tid til at besvare spørgsmålene, fordi det vil give Guldborgsund Kommune en unik mulighed for at få indblik i borgernes motions- og bevægelsesvaner.

Retssag udsat på ubestemt tid: Guldborgsund Kommune og Det Falsterske Digelag indleder forhandlinger

16. okt 2020 Pressemeddelelse

Efter et to timers langt møde er Guldborgsund Kommune og Det Falsterske Digelag blevet enige om at indlede forhandlinger om færdsel på det falsterske dige. Derfor er retssagen, som Det Falsterske Digelag vil rejse mod Miljø- og Fødevareklagenævnet og Guldborgsund Kommune, udsat på ubestemt tid. Nu forhandles der om en løsning til gavn for begge parter.

Guldborgsund Rådhus

SJOVE, SERIØSE OG ÆRLIGE TEKSTER I BYRUMMET 

15. okt 2020 Pressemeddelelse

7. klasserne fra Østerbroskolen har samarbejdet med forfatter Jesper Sternberg om poetiske perspektiver på deres lokalområde. Det er der kommet en række plakater ud af, som hænger rundt omkring i bybilledet i sær på Østerbro i Nykøbing Falster.