Skip to main content

Nyheder og pressemeddelelser

327 resultater

Bioøkonomi i praksis – verden venter!

04. dec 2020

Pressemeddelelse

Vær med når DI og Danmarks Naturfredningsforening debatterer deres rolle i den grønne omstilling, og om hvordan de bedst muligt spiller sammen med virksomheder, organisationer, politikere om at gå en bæredygtig fremtid i møde.

Ingen adgang for tilhørere til byrådsmødet den 10. december 2020

03. dec 2020

Politik

På grund af den nuværende corona-situation er der ikke adgang for tilhørere til byrådsmødet den 10. december 2020.

Guldborgsund Rådhus

Guldborgsund Billedkunstråd uddeler hæderslegat

01. dec 2020

Pressemeddelelse

Guldborgsund Billedkunstråd har i dag uddelt sit årlige hæderslegat til Kunstskolen Guldborgsund. Bestyrelsesformand Elin Randstoft har på vegne af foreningen modtaget legatet.

Nu tager udviklingen af havnen i Nykøbing fart

01. dec 2020

Pressemeddelelse

Nu sættes der for alvor damp under udviklingen af havneområdet i Nykøbing til glæde for alle borgere i Guldborgsund. Økonomiudvalget besluttede på sit møde i dag, at der skal laves en selskabsmodel, så private investorer bliver en del af projektet. Desuden går man nu på jagt efter en internationalt anerkendt arkitekt, der skal være med til at sætte barren højt for området.

Lindholm kommer endelig fri af ghettolisten

01. dec 2020

Pressemeddelelse

Boligområdet Lindholm har flere gange ligget lige på vippen, og denne gang er det lykkedes for boligområdet at komme af den såkaldte ghettoliste.

Fantastisk fremgang for erhvervsklimaet i Guldborgsund

30. nov 2020

Pressemeddelelse

DI´s årlige landsdækkende måling af erhvervsklimaet i kommunerne giver Guldborgsund en samlet placering, der er den bedste nogensinde. Med en fremgang på hele 13 pladser, er Guldborgsund nu tilbage på en 31. plads og det skyldes i høj grad virksomhedernes tilfredshed med den erhvervsservice de oplever fra Guldborgsund Kommune. Også brugen af private leverandører og en målrettet indsats omkring byggesager har bidraget til en flotte fremgang.

FabLab Guldborgsund opnår international certificering

27. nov 2020

Pressemeddelelse

Med den nye certificering følger et internationalt samarbejde, som FabLab ser som en kærkommen mulighed for at vidensdele, drage brug af hinandens erfaringer og inspirere hinanden på tværs af landegrænser

Gense foredrag med førende corona-ekspert

24. nov 2020

Vi har nu sørget for, at hele foredraget med en af landets førende corona-eksperter Lone Simonsen, der blev sendt live i sidste uge, er blevet lagt op her på vores hjemmeside, så I kan se det, når det passer jer.

Lone Simonsen - foredragsholder