Skip to main content

Nyheder og pressemeddelelser

346 resultater

Nye sponsoraftaler støtter den lokale idræt til at nå nye højder

12. jan 2021

Pressemeddelelse

Økonomiudvalget har på dagens møde godkendt tre sponsoraftaler med tre meget forskellige atleter, idræts- og sportsklubber. Formålet er at støtte den lokale idræt, der rækker ud over kommunegrænsen, og at engagere børn og unge i idræts- og foreningslivet.

Slut med oversvømmelser i Sakskøbing by

12. jan 2021

Pressemeddelelse

For at sikre veje og anlæg i Sakskøbing by har Økonomiudvalget på sit møde i dag besluttet helt ekstraordinært at støtte etableringen af den kommende kystsikring med fem millioner kroner. Sandsynligheden for hyppige oversvømmelser stiger, og alene siden 2006 har havneområdet i Sakskøbing været oversvømmet seks gange.

Nu vaccineres der i Guldborgsund

06. jan 2021

Pressemeddelelse

Den første borger på et plejecenter i Guldborgsund har nu fået første dosis af vaccinen. Vi forventer, at de fleste borgere på plejecentre, der ønsker en vaccine, har fået første stik inden weekenden.

Mange smittede på plejecenter Kildebo

04. jan 2021

Pressemeddelelse

Antallet af smittede med COVID-19 på Plejecenter Kildebo er stigende. Der er derfor indført skærpede restriktioner for besøg, ligesom Styrelsen for Patientsikkerhed er med til at sikre inddæmning af smitten.

Gedser Remise får stort tilskud til kvalitetsløft

21. dec 2020

Pressemeddelelse

Med et tilskud på 420.000 kr. fra Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget (KFB) er Bevaringsforeningen Gedser Remise stærkt rustet til at færdiggøre en større renovering af en den populære turistattraktion på Sydfalster.

Masser af aktivitet på Sydfalster til sommer

21. dec 2020

Pressemeddelelse

Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget bevilgede den 16. december 30.000 kr. i tilskud til kulturaktiviteter i Gedser og omegn til sommer.

Guldborgsund Kommune og digelaget indgår aftale om færdsel på Det Falsterske Dige

21. dec 2020

Pressemeddelelse

En årelang uenighed mellem Det Falsterske Digelag og Guldborgsund Kommune er nu slut. Søndag indgik parterne en aftale om, hvordan offentligheden kan færdes på diget fremover.

Foreningsbrobygger hjælper borgere ud i foreningerne

21. dec 2020

Pressemeddelelse

Foreningsbrobygger i Guldborgsund Kommune har stor succes med en håndholdt indsats over for borgere på genoptræning og fra jobcenteret, og hjælper dem med at finde en plads i foreningslivet. Det er med til at få flere til at være aktive, støtter foreningerne og er til at skabe netværk, der kan være nøglen til et job.