Gå til hovedindhold

Nyheder og pressemeddelelser

629 resultater

Ældre sikres mere aktivitet i hverdagen

18. maj 2022

Pressemeddelelse

Ældre- og Omsorgsudvalget i Guldborgsund Kommune ønsker at styrke borgernes aktivitetstilbud til gavn for borgere på plejecentrene og sårbare borgere tilknyttet hjemmeplejen.

Sjældne arter set i Horreby Lyng

17. maj 2022

Natur

Sidste weekend var helt fantastisk for biolog Jan Fisher Rasmussen. Han var på tur i højmosen Horreby Lyng ved Horreby og fandt ikke mindre end to meget sjældne arter: Nordisk Kærguldsmed og Grøn Busksommerfugl.

Leucorrhinia rubicunda nordisk kærguldsmed

Guldborgsund sender byrådsmøderne live på Facebook

13. maj 2022

Pressemeddelelse

Fremover skal borgerne kunne følge byrådsmøderne live på kommunens facebookprofil. Første gang bliver torsdag den 19. maj.

Kortlægning af truede padder

11. maj 2022

Natur

Guldborgsund Kommune foretager fra nu og frem til juli måned kortlægning af truede padder på omkring 60 udvalgte vandhuller.

Strandtudse. Kendetegnet ved den gule rygstribe.

Guldborgsund Kommune holder igen med anlægsprojekter som følge af store prisstigninger

11. maj 2022

Pressemeddelelse

På grund af omfattende prisstigninger på blandt andet byggematerialer valgte Økonomiudvalget på sit møde mandag en tilbageholdende tilgang til allerede planlagte og kommende anlægsprojekter. Kommunen skal passe på borgernes penge, og derfor skal der prioriteres, mener udvalget.

Guldborgsund Kommune støtter sommerens liv i Nykøbing

09. maj 2022

Pressemeddelelse

Mens midtbyerne rundt om i Danmark får det sværere og sværere, formår Nykøbing Falster at holde fast i gæster, kunder og turister. Det skal fortsætte, og derfor giver Økonomiudvalget i Guldborgsund Kommune tilskud til en lang række sommeraktiviteter i byen.

Guldborgsund Kommune støtter Madens Folkemøde på Engestofte Gods

09. maj 2022

Pressemeddelelse

Når Madens Folkemøde løber af stablen i begyndelsen af juni, kommer der over 8000 madinteresserede gæster fra hele landet til Engestofte Gods. Folkemødet er et fantastisk udstillingsvindue for Lolland-Falster og for lokale fødevarevirksomheder. Derfor har Økonomiudvalget i Guldborgsund Kommune valgt at støtte folkemødet med 250.00 kroner.

Guldborgsund Billedkunstråd har fået nye medlemmer

04. maj 2022

Pressemeddelelse

Guldborgsund Billedkunstråd har i 2022 indledt sin fjerde periode, der løber til og med 2025. Der er blevet valgt syv nye medlemmer ind, og rådet skal nu i gang med at udvikle en vision og handleplan for de kommende fire år.

Mød os til Skovens dag på Corselitze

03. maj 2022

Nyhed

Søndag 8. maj kan du møde os til Skovens dag på Corselitze Gods.

Lukket for at brevstemme mellem kl. 15.00-18.00

02. maj 2022

Det er i dag den 2. maj 2022 ikke muligt at brevstemme i Nykøbing mellem kl. 15.00-18.00.