Gå til hovedindhold

Nyheder og pressemeddelelser

735 resultater

Prøvehus skal bane vej for mere genbrug i nedrivningssager

30. mar. 2023

Pressemeddelelse

Guldborgsund Kommune er med et prøvehus ved at danne sig erfaringer, som skal sikre større genanvendelse af de byggematerialer, som kommunen får tonsvis af hvert år i forbindelse med nedrivningssager.

Guldborgsund Kommune indfører forbud mod brug af TikTok

27. mar. 2023

Pressemeddelelse

Guldborgsund Kommune følger Center for Cybersikkerheds anbefalinger vedrørende brugen af TikTok. Det betyder, at medarbejdere og byrådsmedlemmer ikke må benytte det sociale medie på kommunale, digitale enheder.

Krægemarked på Corselitze

27. mar. 2023

Lørdag den 1. april 2023 kl. 10-14 er det muligt at købe krægeplanter til udplantning.

Frivillige løfter store arrangementer i Stubbekøbing

27. mar. 2023

Pressemeddelelse

Landdistrikter, Kultur og Fritidsudvalget har netop godkendt flere initiativer, der skal være med til at styrke Stubbekøbing som et attraktivt og aktivt område, og beboere og besøgende kan nu se frem til flere spændende aktiviteter hen over året. Bag aktiviteterne ligger et stort arbejde fra engagerede frivillige.

Nyt tilbud skal give bedre vilkår til børn med særlige behov

24. mar. 2023

Pressemeddelelse

Fra juni i år får Guldborgsund Kommune et nyt og bedre aflastningstilbud til børn med psykiske og fysiske funktionsnedsættelser. Det har stået på ønskelisten længe, siger Britta Lange, formand for Socialudvalget.

15 mio. kr. uddelt til foreninger og aftenskoler

23. mar. 2023

Pressemeddelelse

Folkeoplysningsudvalget har netop uddelt 15 mio. kr. i tilskud til foreninger og aftenskoler, og godkendt ekstraordinære høje stigninger i foreningernes udgifter. Samtidig er der tegn på, at foreningerne er tilbage efter corona.

Kom med til bæredygtig fællesspisning på Hovedbiblioteket

22. mar. 2023

Pressemeddelelse

Torsdag den 27. april inviterer Guldborgsund-bibliotekerne, i samarbejde med CELF og Europe Direct, til fællesspisning på Hovedbiblioteket. Det sker i anledning af den landsdækkende temauge: UGE 17 og ’Danmark Spiser Sammen’.

Guldborgsund har førerposition i internationalt samarbejde

21. mar. 2023

Pressemeddelelse

Som en af de eneste kommuner i Europa arbejder Guldborgsund Kommune i hele seks interregionale EU-programmer. EU-projekterne giver værdi for både borgere, erhvervsliv og den grønne omstilling.