Gå til hovedindhold

Nyheder og pressemeddelelser

754 resultater

Lysets måned i Vild Park

31. maj 2023

Pressemeddelelse

Den 4. juni er der igen kunstnerskifte i Guldborgsund Kommunes Rådhuspark, Vild Park. Billedkunstner Søren Lose giver stafetten videre til billedkunstner Thomas Seest, der er den tredje af i alt seks kunstnere, der fra april til oktober 2023 vil bringe naturen i parken i spil på anderledes og inddragende måder. Det er projektet Metropolis Landskab, der i samarbejde med Guldborgsund Kommune indtager landskabet i Vild Park med iscenesættelser skabt på, med og til stedet.

Sakskøbing Folkeskov indvies med plantedag

31. maj 2023

Pressemeddelelse

Sakskøbing Folkeskov indvies officielt 13. juni klokken 12. Her inviteres alle til at komme og plante de allersidste træer sammen med Guldborgsund Kommune, skovrejsnings NGO’en Growing Trees Network og børn og pædagoger fra daginstitutionen Bruhns Gård.

Nye store arealudlæg sendes i høring

25. maj 2023

Pressemeddelelse

Kommuneplanen omsætter byrådets strategiske retning til konkret fysisk planlægning, og viser hvor nye boligområder, erhvervsområder, naturområder mm skal placeres. Nu sendes byrådets forslag i høring, og der inviteres samtidig til fire dialogmøder.

Børn og unge sætter scenen til Royal Run i Nykøbing F

24. maj 2023

Pressemeddelelse

Når H.K.H. Kronprinsessen deltager i Royal Run i Nykøbing F, skal hun være sammen med den yngre del af befolkningen på Lolland-Falster. Guldborgsund Kommune har nemlig inddraget børn og unge på tværs af kommunen i både planlægningen og afviklingen.

Guldborgsund Kommunes økonomiske situation kræver et hårdt tryk på bremsen

17. maj 2023

Pressemeddelelse

Den første budgetopfølgning i år viser en forventet overskridelse af budgettet på godt 90 millioner kroner ved udgangen af 2023. Særligt socialområdet og beskæftigelsesområdet er udfordret. Økonomiudvalget har bedt om et midlertidigt anlægsstop, ligesom alle fagudvalg skal finde besparelser.

Efterlysning – dine billeder kan blive en del af et unikt kunstværk

17. maj 2023

Pressemeddelelse

Har du gemt billeder eller gemmer du på gode historier om Vestergade 18 i Sakskøbing. Så kan dine minder blive en del af et unikt kunstværk, som du kan høre mere om til et arrangement 25. maj.

Biblioteket i Sakskøbing flytter om

16. maj 2023

Pressemeddelelse

I maj og juni bliver der bygget, og flyttet om, på biblioteket i Sakskøbing.

Guldborgsund Kommune udvider samarbejdet med Roskilde Universitet

15. maj 2023

Pressemeddelelse

Flere studerende og flere uddannelsesaktiviteter fra Roskilde Universitet kommer til Guldborgsund. Det er essensen i en ny handlingsplan, som borgmester Simon Hansen og rektor Hanne Leth Andersen i dag gav hinanden hånd på.