Gå til hovedindhold

Nyheder og pressemeddelelser

686 resultater

Nye lokalplaner skal bane vejen for udbygning af elnettet

21. nov. 2022

Pressemeddelelse

For at sikre forsyningen af strøm i Østdanmark i fremtiden kræver det en udbygning af elnettet. Selve udbygningen er det statslige selskab Energinet ansvarlig for men for at kunne gå i gang med den fysiske udbygning, skal der flere nye lokalplaner til i Guldborgsund Kommune. Et arbejde som byrådet i netop har sat i gang på deres seneste møde.

Stor undersøgelse af tilfredsheden med Guldborgsund Kommune

21. nov. 2022

Pressemeddelelse

Hvor tilfredse er borgerne i Guldborgsund Kommune egentlig med at bo i kommunen? Det spørgsmål skal en stor gruppe borgere nu give deres svar på i en stor undersøgelse.

Tag med til krægetræf lørdag 26. november

18. nov. 2022

Efteråret er plantetid, og julen nærmer sig. Køb planter som julegave. Guldborgsund Kommune og Skovbrugsmagasinet arrangerer lørdag den 26. november 2022 kl. 10 til 14 KRÆGETRÆF på Corselitze.

Royal Run kommer til Nykøbing Falster

09. nov. 2022

Pressemeddelelse

Kongeligt besøg og motion danner rammerne for den helt store fællesskabsfest, når Nykøbing Falster er værtsby ved Royal Run 2023.

Udviklingen af den sydlige del af havnen i Nykøbing igangsættes

07. nov. 2022

Pressemeddelelse

Den 1,4 kilometer lange erhvervshavn i Nykøbing Falster skal over de næste 10-15 år omdannes til et indbydende område med boliger, grønne områder og masser af liv. Den første etape af den store udvikling igangsættes nu med udarbejdelsen af en lokalplan for området, og er første trin i realiseringen af helhedsplanen. Det blev besluttet på dagens økonomiudvalgsmøde.

Bioøkonomi er nøglen til den grønne omstilling

04. nov. 2022

Pressemeddelelse

Skal der ekstra turbo på den grønne omstilling er det helt afgørende, at bioøkonomi kommer højere op på prioriteringslisten på politisk niveau, hos forbrugerne og i virksomhederne. På Dansk Bioøkonomi Konference kom der en række bud på hvor der skal sættes ind, og på hvordan jordens ressourcer udnyttes bedst muligt og bliver til en god forretning.

Klassisk musik for børn og voksne: Copenhagen Phil besøger Nykøbing Falster

03. nov. 2022

Pressemeddelelse

Copenhagen Phil gæster Nykøbing F Hallerne med klassisk musik i medrivende og engagerende rammer med i alt tre koncerter, hvoraf to af dem er for 5. og 6.-klasser i Guldborgsund Kommune.

Bosætningsindsats udvides med fællesspisninger, naturoplevelser og andre aktiviteter

28. okt. 2022

Pressemeddelelse

Guldborgsund Kommune vil fokusere yderligere på den håndholdte indsats, når det kommer til at inkludere nye borgere i relevante fællesskaber. Via samarbejder med lokalsamfundene vil velkomstrejsen fremover byde på fællesspisninger og andre lokale aktiviteter på tværs af kommunen.

Info om valgkort

26. okt. 2022

FV22

Her finder du informationer om, hvornår du modtager dit valgkort samt hvad du skal gøre, hvis du ikke har modtaget dit valgkort.

Knap 10.000 gange har børn, unge og deres forældre brugt Kulturpasset

26. okt. 2022

Pressemeddelelse

Fra oktober 2021 til maj måned i år har børn og unge og deres forældre bosat i Guldborgsund Kommune gratis kunne besøge fire udvalgte kulturinstitutioner, og det har rigtig mange benyttet sig af. Derfor har Landdistrikter, Kultur og Fritidsudvalget netop besluttet at fortsætte ordningen.