Gå til hovedindhold

Besøg til tilflyttere med små børn

Er du/I og din/jeres familie flyttet til kommunen? Og har du/I små børn? Så tilbyder sundhedsplejerskerne i Guldborgsund Kommune et velkomstbesøg, hvis barnet er under fire år.

• Læs op

Velkomstbesøg til tilflyttere

Besøget tager udgangspunkt i barnets trivsel, og vi rådgiver og vejleder ud fra barnets udvikling og behov.

Vores sundhedsplejersker har også stor viden om lokalområdet, og vi kan derfor hjælpe dig/jer med spørgsmål om dagtilbud i området, hvor der er mulighed for fritidsaktiviteter, fællesskaber med andre børnefamilier eller andre ting, man ofte tænker over, når man er flyttet et nyt sted hen.

Du/I vil automatisk få et brev fra sundhedsplejersken med tilbud om besøg og forslag til dato og tidspunkt. Du/I er også velkommen til selv at kontakte os på telefon 54 73 13 60.

Center for Familie & Forebyggelse

Børns Sundhed & Trivsel