Gå til hovedindhold

Fortæl for Livet

Vil du fortælle og lytte til historier fra livet? Så er Fortæl for Livet noget for dig. I Guldborgsund Kommune samarbejder vi med Røde Kors om at udbyde Fortæl for Livet grupper.

30. jun. 2022
Ældre end 3 mdr.

Indhold

  Man mødes og fortæller og lytter til de historier fra livet, som har betydet meget for en. Ved at fortælle historierne fra vores liv sammen med andre, kan vi opleve et hyggeligt og glædeligt gensyn med vores fortid og opdage, at vores fortælling har noget til fælles med naboens.

  Der er 4-6 deltagere, og en gruppeleder som er tovholder for gruppen. Det er gratis at være med, og der bliver serveret kaffe/te og en småkage.

  Møderne finder sted, så vidt muligt i nærheden af hvor deltagerne bor. Man mødes en gang om ugen i 8-10 uger og af 1,5 times varighed; med begyndelse når en gruppe er samlet.

  ”Vi var stort set rundt om alt, hvad der er sket i vores liv, og vi supplerede hinanden så godt. Det var smaddergodt. Jeg var meget glad for at være med i Fortæl for Livet.”

  ”Jeg har boet her i 5 år nu, og det er aldrig blevet til mere end ”god dag”. Man kommer hinanden ved på en anden måde her.”

  Kontakt

  Center for Sundhed & Omsorg

  Folkesundhed

  Send Digital Post (kræver MitID)