Gå til hovedindhold

Landdistriktspuljen

Guldborgsund Kommunes Landdistrikspulje

Indhold

  Landdistriktspuljen skal fremme udvikling, fællesskaber og bosætning i Guldborgsund Kommunes landdistrikter. Landdistrikterne er defineret som 18 lokalområder udenfor Nykøbing F.

  Landdistriktspuljen

  1. Fyrtårnsprojekter: Projekter, der er højprofilerede og ofte mere langsigtede, og som har markant betydning for at fremme fællesskaber, fastholdelse og bosætning i et eller flere af kommunens landdistrikter.
  2. Mellemstore projekter: Projekter hvor flere foreninger og/eller lokalområder samarbejder om relevante indsatser, der har betydning for fællesskaber, fastholdelse og bosætning i et eller flere af kommunens landdistrikter.
  3. Små projekter: Projekter op til 10.000 kroner til mindre initiativer i landdistrikterne. Denne type projekter vurderes administrativt.

  Landdistriktspuljen kan søges af foreninger, organisationer og institutioner mv., der gennem projektaktiviteter ønsker at bidrage til at understøtte puljens formål, og som i øvrigt har et almennyttigt sigte, der gavner den brede offentlighed i Guldborgsund Kommunes landdistrikter.

  Puljen kan søges løbende via Tilskuds- og Foreningsportalen.

  Læs mere om puljen og ansøg her (åbner i nyt vindue)

  Projektleder Stine K. Villadsen

  Telefon: 25 18 03 27

  Mail: skvi@guldborgsund.dk