Gå til hovedindhold
Høringer

Planstrategi for udviklingen af Guldborgsund Kommune

Frist for høringssvar 2. september

Ældre end 6 mdr.

Indhold

    Et samlet byråd har udarbejdet den overordnede planstrategi for udviklingen af Guldborgsund Kommune, og nu har borgere, foreninger, organisationer og andre interesserede mulighed for at kommentere på indholdet.

    Byrådet har peget på syv strategiske temaer, som danner rammen for udviklingen af kommunen i byrådsperiodens fire år. Temaerne er: Det gode børneliv, Uddannelsesbyen Nykøbing Falster, Et godt erhvervsklima, Grøn omstilling, Kommunen som attraktiv arbejdsplads, Turisme og bosætning og Omsorg og sundhedsfremme. Disse 7 temaer rummer nogle helt centrale udfordringer, potentialer og muligheder, der skal arbejdes med i byrådsperioden.


    Du kan finde hele planstrategien og tilhørende dataark lige her: https://www.guldborgsund.dk/politik/byraad-og-udvalg/byraadet-2022-25-strategisk-retning#planstrategi-i-hoering-e8  (åbner i et nyt vindue)

    Ønsker du at skrive et høringssvar, skal du følge denne sti: http://guldborgsund.viewer.dkplan.niras.dk/DKplan/DKplan.aspx?PlanId=28 (åbner i et nyt vindue)


    På grund af sommerferien er høringsperioden forlænget med 2 uger, og går frem til fredag den 2. september.