Gå til hovedindhold

Pressemeddelelser

Sommerkoncerter for alle aldre i Nysted: Villa Marina modtager bevilling

22. feb. 2024
Pressemeddelelse

Villa Marina i Nysted modtager bevilling fra Landdistrikter, Kultur og Fritidsudvalget til afholdelse af fire sommerkoncerter i forbindelse med Nysted Kultursommer 2024. Med støtten vil Villa Marina bringe klassisk musik til byen for lokale og besøgende, og som noget nyt vil der i år også være koncert målrettet børn.

Aktører til Kulturpasset 2024 er fundet

09. feb. 2024
Pressemeddelelse

Igen i år har Kulturpasset i Guldborgsund spændende oplevelser på programmet. Krokodille Zoo, Danmarks Motorcykel Museum, Labyrint Lolland-Falster og Middelaldercentret tilslutter sig som kulturaktører og står alle klar med kulturtilbud -og oplevelser for børn, unge og deres familier.

Mød kommunen på bykontor i Skelby

05. feb. 2024
Pressemeddelelse

Byrådet godkendte i december at sætte gang i en landsbyfornyelse i Skelby på Sydfalster. I den forbindelse åbner Guldborgsund Kommune dørene til et bykontor i byen torsdag 8. februar. Her kan alle komme og høre mere om planerne og komme med egne gode ideer til de kommende projekter.

Nyt partnerskab skal få flere skove til at vokse i Guldborgsund

01. feb. 2024
Pressemeddelelse

Guldborgsund Kommune og Klimaskovfonden har i dag underskrevet en samarbejdsaftale, der vil gøre det nemmere for både private lodsejere og kommunen at plante skov til gavn for klimaet. Desuden kan virksomheder, foreninger og andre aktører gå sammen om klimahandling og dermed være med til at gøre Guldborgsund til en CO2-neutra...

Kom til Prisfest i Nykøbing Falster

30. jan. 2024
Pressemeddelelse

Hvert år hædrer Guldborgsund Kommune dem, der har vundet medaljer gennem det seneste år og dem, der har lagt en særlig indsats inden for kultur- og fritidsområdet.

Flerårig støtte til lokale initiativer

26. jan. 2024
Pressemeddelelse

Landdistrikter, Kultur og Fritidsudvalget har netop godkendt en række flerårige bevillinger til initiativer, der skal være med til at styrke fællesskaber og aktiviteter i lokalområderne.