Gå til hovedindhold

Pressemeddelelser

Der skal ansættes en ny borgerrådgiver i Guldborgsund Kommune

02. okt. 2023

Pressemeddelelse

Nuværende borgerrådgiver i Guldborgsund Kommune, Thea Hass, har fået nyt job tættere på familien. Økonomiudvalget sætter derfor gang i en rekrutteringsproces, for borgerne skal fortsat kunne få uafhængig rådgivning, når der ind i mellem opstår misforståelser i forbindelse med sagsbehandling eller afgørelser.

Kulturnatten byder på heldags-kunstfest i Vild Park

27. sep. 2023

Pressemeddelelse

Den 29. september fra kl. 11 afrundes projektet Performing Landscapes Guldborgsund samt Guldborgsund Kommunes Artist in residence-program i Vild Park ved billedkunstnerne Søren Lose og Thomas Seest. Dagen vil byde på naturritualer, kædedans der forbinder det leve(n)de liv i parken, kunstneriske instruktioner til at opleve par...

Ny beskæftigelsesindsats rettet mod unge giver gode resultater

27. sep. 2023

Pressemeddelelse

I foråret oprettede en række virksomheder og Guldborgsund Kommune et nyt initiativ målrettet unge mennesker, der af forskellige årsager er uden for job eller uddannelse. Indsatsen hedder Ungegarantien, og allerede få måneder efter den er sat i gang, er resultaterne værd at bemærke.

Kulturnat 2023 - fokus på lokale kulturaktører og fællesskaber

25. sep. 2023

Pressemeddelelse

På fredag er der igen Kulturnat i Nykøbing Falster. Allerede fra kl. 16.00 kan du opleve de lokale kulturaktører folde sig ud med et program, der bygger bro mellem den lyse og den mørke tid.

For første gang områdefornyes i landsbyskala

25. sep. 2023

Pressemeddelelse

Guldborgsund Kommune har gennemført flere områdefornyelser, men aldrig i så lille skala, som kommunen nu gerne vil afprøve i landsbyen Skelby på Sydfalster. Her skal der drages erfaringer til brug for det videre arbejde med strategisk landsbyudvikling.

Landbrugets afgrøder har langt større potentiale end vi udnytter

21. sep. 2023

Pressemeddelelse

Afgrøderne i landbruget kan udnyttes i langt højere grad end vi tidligere har været vant til. Faktiske kan afgrøderne være afgørende i den grønne omstilling, hvor der er brug for, at alle jordens ressourcer udnyttes bedst og mest muligt. Det er et af de temaer der er på programmet den 4.-5. oktober, når Dansk Bioøkonomi Konfe...

Guldborgsund Kommunes byråd er klar med budget for 2024

20. sep. 2023

Pressemeddelelse

Et samlet byråd har indgået forlig om næste års budget. Parterne er enige om at fastholde den nuværende skole- og dagtilbudsstruktur i hele kommunen, og desuden tilgodeses de mest udsatte borgere.

Kulturnat – mellem lys og mørke

19. sep. 2023

Pressemeddelelse

Fredag den 29. september 2023 fra kl. 16.00 markerer Guldborgsund Kommune overgangen fra den lyse til den mørke tid med Kulturnat i Nykøbing Falster. En eftermiddag og aften fyldt med aktiviteter skabt af kommunens kulturaktører og Vores Nykøbing. Kulturnatten indtager byen med arrangementer og events i byrummet og på udvalgt...