Gå til hovedindhold

Pressemeddelelser

Digital portal til foreninger og frivillige

27. maj 2024
Pressemeddelelse

Landdistrikter, Kultur og Fritidsudvalget har på seneste udvalgsmøde indgået en aftale om brug af den digitale portal Unitii. Det betyder, at foreninger i Guldborgsund de næste to år gratis kan benytte sig af portalen til at organisere og koordinere kommunikation og planlægning af arrangementer, og at borgere lettere kan find...

Sidste etape af områdefornyelsen i Nykøbing Falster midtby er netop afsløret

24. maj 2024
Pressemeddelelse

En renovering af St. Kirkestræde og dele af Rådhusstræde og Langgade i Nykøbing Falster er sidste etape i den store områdefornyelse, som midtbyen har været igennem med start på Torvet tilbage i 2018. Sløret er netop blevet løftet for de nye planer, som Teknik, Klima og Miljøudvalget i Guldborgsund Kommune netop har godkendt.

Puljemidler uddeles til kreative og kunstneriske ungeprojekter

23. maj 2024
Pressemeddelelse

To kunstneriske projekter har modtaget bevilling fra Guldborgsunds FOKUS-pulje. Fælles for projekterne er, at begge indeholder aktiviteter målrettet kommunens yngre borgere.

Guldborgsund Kommune indgår samarbejde om stort byudviklingsprojekt

15. maj 2024
Pressemeddelelse

Bekymringer over dyre renoveringer af kommunens kontorlokaler i Nykøbing er nu vendt til en besparelse på kommunens samlede ”huslejeudgifter” og et stort byudviklingsprojekt. Økonomiudvalget har besluttet at indlede et samarbejde med private investorer. Det betyder, at de første byggerier på havnen i Nykøbing snart kan blive...

Fremgang i foreningslivet: medlemstal stiger

08. maj 2024
Pressemeddelelse

Medlemstallene for både idrætsforeninger og øvrige folkeoplysende foreninger i Gulborgsund Kommune er gået frem i det forgangne år. Og det kan mærkes hos de lokale foreninger.

Fodboldfællesskab fra Lolland-Falster har bredt sig til København

03. maj 2024
Pressemeddelelse

Fodboldklubben Copenfalster FF har indgået et treårigt samarbejde med Guldborgsund Kommune.