Gå til hovedindhold

Pressemeddelelser

Kom med til bæredygtig fællesspisning på Hovedbiblioteket

22. mar. 2023

Pressemeddelelse

Torsdag den 27. april inviterer Guldborgsund-bibliotekerne, i samarbejde med CELF og Europe Direct, til fællesspisning på Hovedbiblioteket. Det sker i anledning af den landsdækkende temauge: UGE 17 og ’Danmark Spiser Sammen’.

Guldborgsund har førerposition i internationalt samarbejde

21. mar. 2023

Pressemeddelelse

Som en af de eneste kommuner i Europa arbejder Guldborgsund Kommune i hele seks interregionale EU-programmer. EU-projekterne giver værdi for både borgere, erhvervsliv og den grønne omstilling.

Kunstner er valgt til at skabe ny sanselund i Sakskøbing

17. mar. 2023

Pressemeddelelse

Vestergade 18 i Sakskøbing er et stort skridt nærmere at forvandle sig fra nedrivningsgrund til sanselund. Guldborgsund Kommune har netop fundet den kunstner, som skal stå bag forvandlingen. Vinder er kunstner Søren Lose med sanselundsprojektet ”Nummer atten”.

Guldborgsund Kommune skal have ny boligpolitik

17. mar. 2023

Pressemeddelelse

Hvor skal vi bygge, og hvor skal vi bo i fremtiden? Det skal en ny boligpolitik for Guldborgsund Kommune være med til at give nogle bud på. Økonomiudvalget besluttede på sit møde mandag at bede de politiske fagudvalg og en lang række aktører om input til boligpolitikken.

Debatarrangement på Hovedbiblioteket: EU et år efter invasionen i Ukraine

16. mar. 2023

Pressemeddelelse

Tirsdag den 28. marts stiller Guldborgsund Bibliotekerne skarpt på tilstanden i EU et år efter invasionen i Ukraine. Vi får besøg af chefanalytiker i oplysningsforbundet Demokrati i Europa og ansvarshavende redaktør af bogserien Samfundstanker, Rasmus Nørlem Sørensen, der er aktuel med bogudgivelsen Krig i Europa.

Børn og unge i Guldborgsund får banebrydende madundervisning på Madskolen i Sakskøbing

15. mar. 2023

Pressemeddelelse

Økonomiudvalget i Guldborgsund Kommune besluttede på mandagens møde at afsætte 3,3 millioner kroner til en markant styrkelse af børn og unges kompetencer i køkkenet. Over de næste tre år vil elever i både folkeskolen og Ungdomsskolen få tilbudt madkurser hos Sakskøbing Madhus.

Guldborgsund Kommune sikrer endnu et år på vandet til ”Sundfarten Guldborgsund”

13. mar. 2023

Pressemeddelelse

Med en sommersejltur på Guldborg Sund kan man både nyde udsigten og blive klogere på områdets natur og historie. Igen i år stævner turbåden Sundfarten Guldborgsund ud fra Nykøbing i sommermånederne, for Økonomiudvalget i Guldborgsund Kommune valgte på sit møde mandag at give et sponsorat til dette års sejlads.

Nyt event i Guldborgsund Kommune sætter fokus på det gode seniorliv

06. mar. 2023

Pressemeddelelse

Den 12. maj 2023 afholdes et nyt seniorevent for seniorer over 65 år fra Guldborgsund Kommune. På dagen er der fokus på det gode, sunde og aktive seniorliv og de mange gode seniorfællesskaber i Guldborgsund. Eventet foregår i Nykøbing F. Hallerne, og dagen byder blandt andet på foredrag, paneldebat, mini-messe med foreninger og seniorfællesskaber samt koncerter.