Kontakt
Center for Familie & Forebyggelse
Som forældre har du mulighed for at kontakte os for råd og vejledning.
Som forældre har du mulighed for at henvende dig til os. Det kan være i forbindelse med at du har problemer i forhold til din teenager, har spørgsmål omkring alkohol, hash og andre stoffer eller brug for et godt råd.
Det kan godt være, at vi ikke er de rette til at løse den eventuelle problematik - men så kender vi den fagperson, du skal i kontakt med og kan hjælpe med formidlingen dertil.
Din henvendelse kan også være af mere generel karakter fx i forhold til at få råd og vejledning til at sikre et godt forældresamarbejde i dit barns klasse.
Du er velkommen til at kontakte os på SMS eller telefonisk.
Her er nogle eksempler på forældreaftaler fra forskellige klassetrin.
Du kan få andre gode råd til forældresamarbejdet. Klik her for at læse mere på www.foraeldrefiduser.dk
Mange forældre frygter, at deres børn skal komme ud i et misbrug af rusmidler og tænker derfor over, hvad de vil gøre, hvis situationen skulle opstå.
Her i Danmark er der nærmest tradition for, at man på et tidspunkt i sin ungdom begynder at eksperimentere med legale rusmidler. Alt afhængig af, hvor og med hvem de unge færdes, er der også forskel på, hvilke rusmidler de kommer i kontakt med.
De unge eksperimenterer, og kan de lide samværet og virkningen, kan det stille og roligt udvikle sig til et forbrug, også af illegale stoffer, uden at de selv ser problemer heri.
Det er derfor vigtigt, at man som forældre har lidt viden om rusmidlerne, og at man kan og tør handle på en mistanke om et begyndende misbrug hos sine børn.
Klik her for læse mere om rusmidler med mere under "Nyttige guides og links".
SSP-konsulent
May Hansen
Mobil 25 18 02 73
SSP-konsulent
Charlotte Krarup
Mobil 25 18 02 76
SSP+ og Exitkoordinator
Jens Tang Holbek
Mobil 25 18 02 75
Politiets SSP-koordinator
Bjarne Pilborg
Mobil 41 32 87 83
Center for Familie & Forebyggelse