Aktiviteter til ældre

Hvis du bor på et plejecenter, har du mulighed for at benytte dig af tilbuddene dér, men vi tilbyder også aktiviteter, som henvender sig til andre ældre borgere.

Dekorativt billede

Aktiviteter på plejecentre

Aktiviteterne er åbnet igen, men som altid gælder, at man skal være symptomfri for at deltage og følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Husk, at ALLE skal bære mundbind eller visir, når man deltager i aktiviteter på et plejecenter, og vær opmærksom på lokale retningslinjer og personalets anvisninger.

Hvilke aktiviteter er der?

Det kan være husflid/træarbejde, håndarbejde, spil, oplæsning, bagning/madlavning, sang, lokalhistorie, gymnastik m.m. Aktiviteterne vil være tilrettelagt ud fra dine ønsker og færdigheder.

Hvem kan bruge aktivitetstilbuddet?

Alle, der bor på et plejecenter, kan benytte aktivitetstilbuddet.

Er du pensionist i eget hjem, kan du også gøre brug af aktivitetstilbuddet, dog skal du først kontakte det plejecenter, som du ønsker at benytte. Der vil du blive indbudt til en snak med en aktivitetsmedarbejder.

Koster det noget?

Du må regne med udgifter til fortæring og materialer.

Kan jeg blive kørt til aktivitetstilbuddet?

Ja, der er mulighed for kørsel. Kontakt de lokale aktivitetsmedarbejdere og hør nærmere. Du finder kontaktoplysningerne ved at klikke på det relevante sted nedenfor.

Hvor er der aktivitetstilbud?

Klik på det ønskede sted for at se aktivitetstilbuddene.

Nr. Alslev - Helenehuset (nyt vindue)

Kontakt

Center for Sundhed & Omsorg

Telefon: 54 73 21 89