Gå til hovedindhold
Pressemeddelelse

Borgmester Simon Hansen inviterer borgere fra Idestrup og omegn til åbent kontor

Tirsdag den 21. november holder borgmester Simon Hansen åbent kontor for borgere, der har lyst til en uformel snak. Denne gang foregår det i Idestrup.

16. nov. 2023

Indhold

  Så er det igen blevet tid til, at borgere, der har lyst til en uformel snak med borgmester Simon Hansen, kan komme til åbent kontor. Tirsdag den 21. november klokken 16.00 – 18.00 sidder han klar i Café Pitstop på Møllevej i Idestrup.

  Borgmesteren har tidligere haft åbent kontor i Nysted, Sakskøbing, Stubbekøbing, Nørre Alslev, Østerbro i Nykøbing, rådhuset i Nykøbing samt i Gedser, og nu er turen kommet til at invitere borgerne fra Idestrup og omegn til åbent kontor.

  Der er ingen tidsbestilling eller krav til, hvad snakken skal handle om. Simon Hansen kan ikke sagsbehandle i konkrete sager, men han vil gerne høre, hvad alle har at sige og er åben for både ris og ros.

  ”Jeg sætter stor pris på den uformelle samtale med medborgerne i kommunen. Det giver mig indsigt i, hvad der optager folk rundt omkring, og hvordan de opfatter kommunen. Det er godt at kunne mødes uden en dagsorden eller et særligt tema, for det giver en helt anden samtale, når vi kan snakke om både de små og de store ting. Det er også min fornemmelse, at folk sætter pris på at mødes på den måde,” siger Simon Hansen.

  Han håber på, at mange har lyst til at lægge vejen forbi Idestrup.  

  ”Jeg glæder mig til at møde medborgerne i Idestrup og omegn. Der er mange aktive fællesskaber i byen, og jeg håber, jeg kan få input til byrådets politiske arbejde, gode ideer til nye samarbejdsmuligheder og en fornemmelse af, hvad kommunen gør godt eller mindre godt,” siger Simon Hansen.

  Udover at holde åbent kontor for alle interesserede skal Simon Hansen i løbet af dagen også besøge både erhvervsdrivende, institutioner, Frivilligcenter Blæksprutten og Ungdomsklubben i Idestrup.

  Tid og sted:
  Åbent kontor for alle interesserede tirsdag den 21. november kl. 16.00 – 18.00 på Café Pitstop, Møllevej 20B, 4872 Idestrup. Der er ingen tidsbestilling, og alle er velkomne.

  Kontakt

  Borgmester

  Simon Hansen

  Telefon: 25 18 18 16

  E-mail: siha@guldborgsund.dk

  Presse- og kommunikationskonsulent

  Johanne Duus Hornemann

  Telefon: 25 18 23 35

  E-mail: jdh@guldborgsund.dk