Gå til hovedindhold
Pressemeddelelse

Kom til Prisfest i Nykøbing Falster

Hvert år hædrer Guldborgsund Kommune dem, der har vundet medaljer gennem det seneste år og dem, der har lagt en særlig indsats inden for kultur- og fritidsområdet.

30. jan. 2024

Indhold

  I år holdes Prisfesten d. 2. februar 2024 kl. 19 på Nykøbing Falster Teater og alle er velkomne. 

  Festen er et show, der kaster lys på de mange stolte medaljevindere og prismodtagere gennem musik, videoer, taler og selvfølgelig; prisoverrækkelser. Der er i alt 24 nominerede til otte priser.


  Ole K. Larsen, der er formand for Udvalget for Landdistrikter, Kultur og Fritid, ser frem til Prisfesten:

  ”Det er altid en fornøjelse at få nogle af dem frem i lyset, der i det daglige arbejder benhårdt på at fremme enten deres egne personlige mål eller på at hjælpe andre til at dyrke den interesse, de brænder for. Træneren, der møder op måske 3-4 gange hver uge for at træne begynderhold inden for gymnastik eller badminton. Kulturinstitutionen, der skaber oplevelser for publikum fra både nærområdet og gæster udefra året rundt. Eller det nye talent, der træner benhårdt på at gøre sig dygtigere til sin sport og lykkes med at nå sine mål. Jeg glæder mig rigtig meget til at være med til at fejre dem”.


  I år uddeles følgende priser:
  Kulturprisen
  Årets Ildsjæl
  Årets Idrætspræstation
  Årets Forening
  Årets Talent

  Foruden æren, en vandrepokal og et diplom følger en check på 5000 kr. til hver af fritidspriserne og én på 15.000 kr. til Kulturprisen.

  Dertil uddeles også følgende priser:
  Guldborgsundpokalen
  Du gør en forskel-prisen
  Prisen for Bedste Klub- og Baneanlæg

  Kontakt

  Formand for Landdistrikter, Kultur og Fritidsudvalget

  Ole K. Larsen

  Telefon: 25 18 03 98

  E-mail: byokl@guldborgsund.dk