Gå til hovedindhold
Pressemeddelelse

Sidste chance for at indstille dem, du sætter pris på

På søndag d. 5. november 2023 er det sidste chance for et indstille til dette års priser i Guldborgsund inden for forenings- og kulturlivet.

02. nov. 2023

Indhold

  Prisfesten, der afholdes d. 2. februar 2024, er en fejring af dem, der har gjort sig bemærkede i 2023 inden for kultur- og fritidsområdet. Alle kan indstille ved at gå ind på kommunens hjemmeside og indstille fx en træner, et talent eller en kulturperson. Alle kan indstilles til en pris, hvis de gør en forskel i en af de lokale fritidsforeninger eller i kulturlivet. Men det er kun dem, der bliver indstillede, der kan blive nominerede til en pris, så det er vigtigt at få så mange indstillinger, som muligt.

  ”Jeg glæder mig over, at det igen er tid til at hylde dem, der prioriterer at være noget for andre. Badmintontræneren, fodboldformanden eller en lokal kulturinstitution. Med Prisfesten hylder vi en håndfuld af alle dem, der gør Guldborgsund til et fantastisk sted at besøge og som er med til at skabe ”det rige hverdagsliv” for os, der bor i kommunen” siger Ole K. Larsen, udvalgsformand for Landdistrikter, Kultur & Fritid.

  Der er deadline for indstillinger d. 5. november 2023 og herefter vil Landdistrikts-, Kultur og Fritidsudvalget vælge, hvilke af indstillingerne, der skal gå videre til nomineringer.

  Der er i alt fem priser:
  Årets ildsjæl
  Årets idrætspræstation
  Årets forening
  Årets talent
  Kulturprisen

  Foruden æren, en vandrepokal og et diplom følger en check på 5000,- kr til hver af fritidspriserne og en på 15.000 kr. til Kulturprisen

  Sidste år gik priserne til:
  Årets ildsjæl: Bo Røse Christiansen, Svømmeklubben Syd
  Årets forening: Guldborgsund Aqua Sport
  Årets idrætspræstation: Turpal Bisultanov, Brydeklubben THOR
  Årets fund: Asta Sejr Hansen, Svømmeklubben Syd
  Kulturprisen: Mickey Pless

  Læs mere og indstil her www.guldborgsund.dk/prisfest

  Kontakt

  Formand for Landdistrikter, Kultur og Fritidsudvalget

  Ole K. Larsen

  Telefon: 25 18 03 98

  E-mail: byokl@guldborgsund.dk