Skip to main content

Kronisk sygdom

Kronisk sygdom er for mange mennesker noget, de må leve med hver dag. Nogle dage er gode, andre en udfordring. Heldigvis kan mange opnå en udmærket livskvalitet og funktionsevne på trods af sygdommen. Vi har samlet de tilbud, som vi har til mennesker med en eller flere kroniske sygdomme, på disse sider.

Mand ansigt

Indhold

  Diabetes type 2

  Diabetes er en kronisk sygdom, som kan ramme både børn og voksne, tykke og tynde.

  Mere om Diabetes type 2

  Hjerteproblemer

  Livet med en hjerte-kar-sygdom bliver måske ikke det samme som før, men det betyder ikke, at man ikke kan få et godt liv. Det tager tid at vænne sig til livet med en hjerte-kar-sygdom og komme ovenpå igen.

  Mere om Hjerteproblemer

  Rygproblemer

  Hvis du lider af kroniske rygproblemer, så kan vi hjælpe dig med at lære at håndtere en hverdag med smerter. Det foregår gennem træning med vores dygtige terapeuter, som tilrettelægger træningen, så den passer til dig.

  Mere om Rygproblemer

  KOL

  KOL står for Kronisk Obstruktiv Lungesygdom, og det er en lungesygdom, som rammer ca. 320.000 danskere - kun halvdelen ved, de har den. Det typiske tegn på KOL er hoste og åndenød ved anstrengelse. Åndenøden skyldes, at lungefunktionen er permanent nedsat.

  Mere om KOL

  Lær at tackle ...

  Her kan du læse om vores Lær at tackle-kurser - angst og depression, kroniske smerter og job og sygdom.

  Mere om Lær at tackle ...

  Søg om støtte

  Nogle former for hjælp og støtte skal ansøges og bevilges gennem en visitator. Her kan du læse mere om, hvem der kan søge om støtte på Socialområdet, hvad der kan søges om og hvordan du søger det.

  Mere om Søg om støtte

  Kontakt

  Guldborgsund Kommune

  Telefon: 54 73 10 00

  Send Digital Post (kræver NemID)