Kronisk sygdom

Kronisk sygdom er for mange mennesker noget, de må leve med hver dag. Nogle dage er gode, andre en udfordring. Heldigvis kan mange opnå en udmærket livskvalitet og funktionsevne på trods af sygdommen. Vi har samlet de tilbud, som vi har til mennesker med en eller flere kroniske sygdomme, på disse sider.

Mand ansigt

Diabetes type 2

Diabetes er en kronisk sygdom, som kan ramme både børn og voksne, tykke og tynde.

Læs mere

Hjerteproblemer

Livet med en hjerte-kar-sygdom bliver måske ikke det samme som før, men det betyder ikke, at man ikke kan få et godt liv. Det tager tid at vænne sig til livet med en hjerte-kar-sygdom og komme ovenpå igen.

Læs mere

Rygproblemer

Hvis du lider af kroniske rygproblemer, så kan vi hjælpe dig med at lære at håndtere en hverdag med smerter. Det foregår gennem træning med vores dygtige terapeuter, som tilrettelægger træningen, så den passer til dig.

Læs mere

KOL

KOL står for Kronisk Obstruktiv Lungesygdom, og det er en lungesygdom, som rammer ca. 320.000 danskere - kun halvdelen ved, de har den. Det typiske tegn på KOL er hoste og åndenød ved anstrengelse. Åndenøden skyldes, at lungefunktionen er permanent nedsat.

Læs mere

Lær at tackle ...

Her kan du læse om vores Lær at tackle-kurser - angst og depression, kroniske smerter og job og sygdom.

Læs mere

Søg om støtte

Nogle former for hjælp og støtte skal ansøges og bevilges gennem en visitator. Her kan du læse mere om, hvem der kan søge om støtte på Socialområdet, hvad der kan søges om og hvordan du søger det.

Læs mere

Kontakt

Guldborgsund Kommune

Telefon: 54 73 10 00

Send Digital Post (kræver NemID)