Gå til hovedindhold
Sundhed
Ung

Livsstilshold

Livsstilshold for dig, der ønsker at ændre dine kost- og motionsvaner, som individ eller familie. Vi tager særlig hensyn til dig, der er gravid eller barslende.

Indhold

  Er du motiveret for at skabe en sundere hverdag? Så er vores livsstilshold måske noget for dig! På holdet arbejder vi ikke med en kur, men en kurs i en sundere retning, hvor du lærer, hvordan du kan lave små ændringer i dine nuværende kost- og motionsvaner. Du vil få viden om kost, indkøb, motion, adfærd, vaner m.m.

  Livsstilsholdet ”Vejen til en sundere hverdag” bygger på Sundhedsstyrelsens Små skridt-metode og er til dig, der er mellem 18-64 år, og som ønsker vægtstop eller vægttab.

  For at kunne deltage på holdet skal du have et BMI mellem 26-35. Det er sundhedskonsulenten, som vurderer, om du kan indgå på holdet.

  Er du gravid, så har vi også plads til dig, så ring til os og hør nærmere.

  Mødegange og tidspunkt

  Vi mødes 5 gange i løbet af et kvartal, hvor hver gang varer 1,5-2 timer, afhængig af holdstørrelse.

  Det er gratis at deltage på livsstilsholdet. Du får besked om tid, sted og start, når du tilmelder dig. 

  Bemærk, at der kan være en venteliste.

  Kontakt

  Ønsker du at blive tilmeldt eller har du et spørgsmål, så ring til folkesundhed på telefon 54 73 21 69 (hverdage mellem kl. 9-12) og spørg efter sundhedskonsulent Malene Malle, eller klik her for at kontakte os (nyt vindue)

  Er I som familie motiveret for at skabe en sundere hverdag? Så er vores familieforløb måske noget for jer!

  Vi tilbyder et vejledningsforløb for forældre, der ønsker inspiration og konkrete værktøjer til at få lidt mere sundhed ind i en travl hverdag.

  Vi arbejder med vaneændringer og ud fra Sundhedsstyrelsens Små skridt-metode, hvor I vil få vejledning om mad & måltider, bevægelse, skærmtid og søvn.

  For at deltage skal I have børn i alderen 0-18 år samt overvægt i familien.

  Mødegange og tidspunkt

  Vi mødes til en indledende samtale, hvor I taler ind i de særlige problemstillinger I oplever. I bliver sendt hjem med konkrete råd til hvordan i kan få sundere vaner implementeret i hverdagen.
  *Kun hvis den unge er mellem 14-18 år kan barnet deltage i samtalen.

  Det er gratis at deltage i vejledningsforløbet. Forløbet foregår i Nykøbing F og I får besked om tid, sted og start, når I tilmelder jer.

  Kontakt

  Ønsker du at blive tilmeldt eller har du et spørgsmål, så ring til folkesundhed på telefon 54 73 21 69 (hverdage mellem kl. 9-12) og spørg efter sundhedskonsulent Malene Malle, eller klik her for at kontakte os (nyt vindue)

  Kontakt

  Center for Sundhed & Omsorg

  Folkesundhed

  Telefonen er åben hverdage kl. 9-12

  Telefon: 54 73 21 69

  Send Digital Post (kræver MitID)